De wijnen van MiVino

Wijnhandel MiVino is ontstaan vanuit een jarenlange passie voor wijnen en telkens weer de zoektocht naar een lekkere wijn-spijs combinatie. “De Kunst van het Genieten” is bij het kiezen van alle wijnen in het assortiment het uitgangspunt, zodat u bij iedere gelegenheid de juiste wijn vindt.

We laten ons bij die keuze niet beperken door landen of gebaande paden. Ons assortiment bestaat uit verrassende en betaalbare wijnen uit de hele wereld. Waar mogelijk kiezen we hierbij zoveel mogelijk voor wijnen die zijn gemaakt met respect voor de natuur. Al dan niet gecertificeerd.

Ons doel is om u zo goed mogelijk te adviseren bij het zoeken naar de juiste wijn. We geven u graag wijn-spijs tips op maat en stellen ook graag samen een wijnkaart met u op. We zijn begonnen als groothandel en hebben dit langzaamaan uitgebreid met een webwinkel en een fysieke lokatie, waar u van harte welkom bent.

Ook zijn we altijd op zoek naar wijnen die niet alleen goed smaken, maar er tevens ook mooi uitzien. We helpen u dan ook graag om een Gerdine van Loon sommelier verkoopt wijnrelatiegeschenk samen te stellen dat een visitekaartje is om te geven en een plezier om te krijgen!

Als laatste noemen we ook graag ons aanbod wijnen die geschikt zijn voor Private Label. Vraag hier gerust een offerte op maat voor aan!

We zien er naar uit om mooie wijnen met en voor u uit te zoeken!

Gerdine van Loon – van Ieperenburg

Vinoloog
Gastronoom-Sommelier

 

© 2013 - 2021 MiVino Wijnen & Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.