Verenigde Staten

De Verenigde Staten is één van de grootse wijnlanden van de wereld. Ondanks dat er inmiddels in alle staten wijn wordt gemaakt zijn de bekendste staten toch nog steeds Californië, Washington, Oregon en New York. Dat andere staten buiten met name Californië veel minder bekend zijn is omdat het grootste deel van de wijnen in het land zelf worden verkocht en nooit voor export worden aangeboden.

Vooral aan de westkust worden wijnen van hoge kwaliteit gemaakt. Sommige kleinere wijnboetieks hebben zelfs een cultstatus. Bij ons zijn met name de rode wijnen van Zinfandel en de witte houtgelagerde Chardonnay’s bekend. Alhoewel men steeds voorzichtiger wordt met de houtlagering, waardoor de witte wijnen van vol en vettig naar steeds soepeler en fruitiger gaan.

sorteer op
 • District 7 Estate Grown Chardonnay - Californië
  District 7 Estate Grown Chardonnay - Californië

  Scheid werkt 100% duurzaam, heeft een “state-of-the-art” kelder en maakt wijn die eerlijk, individualistisch, elegant en vooral heerlijk is. District 7 Chardonnay is een rijke wijn in geur én smaak en is heerlijk bij het diner.

  € 15,95
 • District 7 Estate Grown Pinot Noir - Californië
  District 7 Estate Grown Pinot Noir - Californië

  Scheid werkt 100% duurzaam, heeft een “state-of-the-art” kelder en maakt wijn die eerlijk, individualistisch, elegant en vooral heerlijk zijn. De Pinot Noir is vol zomers fruit, is zijdezacht en fijn gestructureerd.

  € 15,95
 • Napa Cellars Chardonnay - Californië
  Napa Cellars Chardonnay - Californië

  Een klassieke Californische Chardonnay van Napa Cellars. Een volle en rijke wijn, die duidelijk houtopvoeding heeft gehad. Het hout is perfect in balans met smakelijk fruit en een kleine hoeveelheid kruiden.

  € 25,95
 • Pareto's Chardonnay - Californië
  Pareto's Chardonnay - Californië

  Scheid werkt 100% duurzaam, heeft een “state-of-the-art” kelder en maakt wijn die eerlijk, individualistisch, elegant en vooral heerlijk zijn. Pareto's Chardonnay is fris en romig en gemaakt om van te genieten met of zonder eten.

  € 13,75
 • Pareto's Estate Zinfandel - Californië
  Pareto's Estate Zinfandel - Californië

  Scheid werkt 100% duurzaam, heeft een “state-of-the-art” kelder en maakt wijn die eerlijk, individualistisch, elegant en vooral heerlijk zijn. Pareto's Zinfandel is vol, gelaagd en bedoeld om echt lekker van te genieten!

  € 13,75
 • Quady Elysium Black Muscat (0,375L)
  Quady Elysium Black Muscat (0,375L)

  Een rode dessertwijn van het Amerikaanse wijnhuis Quady. Rode dessertwijnen zien we niet vaak, maar Elysium is een zeer fraai exemplaar. Zoet én fris zijn in perfecte harmonie in één glas, waardoor de wijn prettig drinkbaar is!

  € 13,75
 • Kelderrestant

  Quady Essensia Orange Muscat (0,375L)
  Quady Essensia Orange Muscat (0,375L)

  Deze dessertwijn van Quady is gemaakt van de zeldzame Orange Muscat. Het is een dessertwijn met voldoende zuren, waardoor hij niet zwaar is en een prima begeleider is van diverse desserts als afsluiter van een gezellig diner.

  € 14,50 € 11,60
© 2013 - 2024 MiVino - Wijnen & Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.