Abruzzen

De Abruzzen liggen aan de oostkust ten noorden van Puglia. Het is het thuisland van de witte druiven Trebbiano en Pecorino en de rode druif Montepulciano. 

Lees meer over de Abruzzen >>

sorteer op
 • Lampasso Nero Appassimento - Montepulciano d'Abruzzen
  Lampasso Nero Appassimento - Montepulciano d'Abruzzen

  Lampasso Nero Appassimento ontstaat door een natuurlijke indroging van de Montepulciano druif in de wijngaard. Het resultaat is een complexe, gestructureerde wijn met heerlijk rijp rood fruit en een zwoele afdronk. Genieten!

  € 11,95
 • Lampasso Rosso Appassimento - Montepulciano d'Abruzzen
  Lampasso Rosso Appassimento - Montepulciano d'Abruzzen

  Lampasso Rosso Appassimento ontstaat door een natuurlijke indroging van de Montepulciano druif in de wijngaard. Het resultaat is een harmonieuze wijn met een zwoele afdronk.

  € 9,95
 • Montepulciano d'Abruzzo DOC - Vigneti Radica
  Montepulciano d'Abruzzo DOC - Vigneti Radica

  Vigneti Radica heeft zich, samen met andere wijnmakers, ten doel gezet om de Montepulciano druif weer op de kaart te zetten en wijnen van hoge kwaliteit te produceren. Wat ons betreft gelukt. Deze wijn is zeker het proeven waard!

  € 12,50
 • Pecorino - Vigneti Radica
  Pecorino - Vigneti Radica

  Wijnen van de Pecorino druif zijn aan een opmars begonnen om net zo bekend te worden als de gelijknamige kaas. En dat moet zeker lukken. Pecorino wijnen zijn geconcentreerd, sappig en met een frisse mineralige toets.

  € 12,50
 • NIEUW

  Talamonti Moda - Montepulciano d'Abruzzo
  Talamonti Moda - Montepulciano d'Abruzzo

  Talamonti maakt in de uitlopers van de Apenijnen en zicht op de Adriatische zee heerlijke wijnen van hoge kwaliteit van inheemse druivenrassen. De Montepulciano is een heerlijk sappig en intens glas rood om lekker van te genieten!

  € 9,25 € 8,30
 • NIEUW

  Talamonti Trebi - Trebbiano d'Abruzzo
  Talamonti Trebi - Trebbiano d'Abruzzo

  Talamonti maakt in de uitlopers van de Apenijnen en zicht op de Adriatische zee heerlijke wijnen van hoge kwaliteit van inheemse druivenrassen. De Trebbiano is een mondvullende, zachte en fruitige wijn met een kruidige ondertoon!

  € 9,25 € 8,30
© 2013 - 2023 MiVino - Wijnen & Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.