geschenken wijn wijnhandel mivino onlinecadeaubon wijn online wijnhandelverpakking wijn geschenk wijnhandel online

Relatiegeschenken

Bij ieder geschenk wordt een uitgebreide beschrijving met wijn - spijs suggesties gedaan. Hier zetten we graag uw persoonlijke boodschap en logo op. U kunt deze plaatsen in het vak "Opmerkingen" bij de bestelling online. Wilt u uw cadeau laten bezorgen? Geen probleem, ook dat behoort tot de mogelijkheden! Bij één stuk kunt u een ander afleveradres geven. Bij meerdere stuks vragen we u contact met ons op te nemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw persoonlijke wensen.

 

 

Sorteer op
per pagina
 • 125 Primitivo del Salento IGP MAGNUM - Feudi Salentini
  125 Primitivo del Salento IGP MAGNUM - Feudi Salentini

  Feudi Salentini bewijst met de 125 - serie dat er in Puglia mooie wijnen gemaakt kunnen worden. De 125 Primitivo is krachtig, vol smaak van rijp fruit, cacao en vanille. Een perfecte begeleider van de maaltijd zeker als magnum!

  € 19,95
 • Castel Firmian Riserva - Wijn Kado
  Castel Firmian Riserva - Wijn Kado

  Wijn kado Castel Firmian Riserva bevat twee top wijnen uit noord Italiaanse Trentino. Verpakt in de luxe geschenkverpakking een stijlvol cadeau om te geven! Laat uw persoonlijke boodschap printen op de wijn - spijs beschrijving!

  € 22,95
 • Castel Firmian Teroldego Riserva - Wijn Kado
  Castel Firmian Teroldego Riserva - Wijn Kado

  Dit Cadeau in luxe geschenkverpakking bevat een fles Teroldego Rotaliano Riserva van Castel Firmian. Een stijlvol cadeau om te geven! Laat uw persoonlijke boodschap printen op de bijgeleverde wijn - spijs beschrijving!

  € 10,95
 • Champagne Henri Mandois 1er Cru Magnum - in geschenkkist
  Champagne Henri Mandois 1er Cru Magnum - in geschenkkist

  Een fantastisch cadeau! Champagne Henri Mandois 1er Cru Magnum - Blanc de Blancs in originele, luxe kist van het wijnhuis. Laat uw persoonlijke tekst drukken op de bijgeleverde wijn - spijs beschrijving!

  € 49,95
 • Champagne Henri Mandois 1er Cru met 2 glazen - in geschenkkist
  Champagne Henri Mandois 1er Cru met 2 glazen - in geschenkkist

  Een fantastisch cadeau! Champagne Henri Mandois 1er Cru - Blanc de Blancs in originele, luxe kist van het wijnhuis en bijbehorende Champagneglazen. Laat uw persoonlijke tekst drukken op de bijgeleverde wijn - spijs beschrijving!

  € 47,95
 • Château Labadie Cru Bourgeois Médoc - Magnum in luxe geschenkkist
  Château Labadie Cru Bourgeois Médoc - Magnum in luxe geschenkkist

  Een pure wijn met een rijke smaak van rood fruit en een toets vanille. De wijnen van Labadie hebben in hun jeugd al het nodige fruit en karakter, waardoor ze direct gedronken kunnen worden, maar ook tot 12 jaar bewaard.

  € 36,95
 • Coto de Imaz Reserva Rioja DOCa - Wijn Kado
  Coto de Imaz Reserva Rioja DOCa - Wijn Kado

  Coto de Imaz Reserva is een complexe en intense wijn met veel fruit en tonen van de houtopvoeding. Een klassieke rode uit Rioja wijn met karakter! Mooi om als geschenk te geven in de luxe geschenkverpakking.

  € 14,95
 • Crasto Superior Vinho Douro DOC - Magnum in luxe kist met zichtvak
  Crasto Superior Vinho Douro DOC - Magnum in luxe kist met zichtvak

  Een mooie, klassieke rode wijn uit dit fantastische Portugese gebied. Dat de Douro streek een wat koeler gebied is proef je. De wijn heeft sappig fruit, wat mooi lang gerijpt heeft. Het fruit is perfect in balans met een volle

  € 32,95
 • NIEUW

  El Coto Crianza Magnum in Kist - Rioja DOCa
  El Coto Crianza Magnum in Kist - Rioja DOCa

  Krachtige wijn met een fluweelzachte smaak. Een moderne stijl Rioja, waarbij je het fruit als eerste proeft. De wijn is mooi in balans met tonen van houtrijping en rijpe tannines. Deze Magnum in kist is een ideaal geschenk!

  € 24,95
 • NIEUW

  Kaarshouder voor wijnfles goud
  Kaarshouder voor wijnfles goud

  Deze kaarshouder met gouden afwerking is speciaal ontworpen voor op lege wijnflessen. Zet een fles met deze houder en een mooie kaars op tafel om extra sfeer te creëren op een unieke manier.

  € 7,50
 • Kopke 10 year old Tawny port met 2 glazen - in Geschenkverpakking
  Kopke 10 year old Tawny port met 2 glazen - in Geschenkverpakking

  Een mooie en elegante geschenkdoos met een fles Kopke 10 year old Tawny Port en twee originele portglazen. Een heerlijke port voor de liefhebber een een mooi en blijvende geschenk!

  € 22,95
 • Kopke Port Ruby & White in geschenkkist - handbeschilderd
  Kopke Port Ruby & White in geschenkkist - handbeschilderd

  Twee flesjes heerlijke Port (0,375L) in handbeschilderde flessen in de zogenaamde Rondavel vorm. Een leuk geschenk waarmee je kunt genieten van een witte port en een Ruby port.

  € 20,95
 • Kopke Special Reserve Port in geschenkkist - handbeschilderd
  Kopke Special Reserve Port in geschenkkist - handbeschilderd

  Een fles Special Reserve Port in een "open" kistje, waardoor de fles goed zichtbaar is. De fles is handbeschilderd en heeft de vorm van de antieke Port flessen. Een mooi en smaakvol geschenk om van te genieten!

  € 20,95
 • Kopke Tawny Port in geschenkkist - handbeschilderd
  Kopke Tawny Port in geschenkkist - handbeschilderd

  Een fles Tawny Port in een "open" kistje, waardoor de fles goed zichtbaar is. De fles is handbeschilderd en heeft de vorm van de antieke Port flessen.

  € 19,95
 • Monte Velho Tinto & Olijfolie - Geschenkverpakking
  Monte Velho Tinto & Olijfolie - Geschenkverpakking

  Twee flessen hele plezierige, gastronomische rode wijn uit Portugal en een smaakvolle olijfolie van hetzelfde wijnhuis. Met deze rode wijnen en een fles extra vierge olijfolie geniet u het gehele diner. ​Een origineel cadeau!

  € 22,95
 • Monte Velho Tinto Magnum - Geschenkverpakking
  Monte Velho Tinto Magnum - Geschenkverpakking

  Een hele plezierige, gastronomische rode wijn uit Portugal. De magnum fles staat niet alleen feestelijk op tafel tijdens een diner, maar combineert ook perfect met verschillende gerechten! Een mooi geschenk om te geven!

  € 15,95
 • Monte Velho Tinto Magnum - Wijn Kado
  Monte Velho Tinto Magnum - Wijn Kado

  Een hele plezierige gastronomische wijn uit Portugal. Met deze Magnum wordt ieder diner een feest! Een cadeau waarvan men met plezier geniet. Bij alle wijngeschenken voegen wij de beschrijving van de wijn.

  € 17,50
 • Rioja Covila II Crianza DOCa Magnum - Wijn Kado
  Rioja Covila II Crianza DOCa Magnum - Wijn Kado

  Een lekker krachtige en sappige Rioja! Met deze wijn in deze opvallende lange en slanke Magnum fles en in de luxe geschenkverpakking geeft u een relatiegeschenk van formaat!

  € 22,50
 • Ripasso Valpolicella Superiore Monte Zovo Magnum - Wijn Kado
  Ripasso Valpolicella Superiore Monte Zovo Magnum - Wijn Kado

  Een volle en gulle rode wijn met kracht. De wijn heeft drie jaar houtopvoeding gehad, wat nog meer diepte en inhoud geeft. Een ideaal geschenk in de originele Magnum kist.

  € 32,75
 • Rotari Cuvée 28+ Prosecco & 2 glazen - Wijn Kado
  Rotari Cuvée 28+ Prosecco & 2 glazen - Wijn Kado

  Prosecco is een feestelijke wijn bij uitstek. Deze verfijnde Prosecco heeft een zeer verfijnde mousse en subtiele smaak. Met deze fles en twee Champagne flûtes van het wijnhuis geeft u een lekker én blijvend geschenk!

  € 32,50
 • Rotari Cuvée 28+ Prosecco Magnum - Wijn Kado
  Rotari Cuvée 28+ Prosecco Magnum - Wijn Kado

  Prosecco is een feestelijke wijn bij uitstek. Deze verfijnde prosecco heeft een zeer verfijnde mousse en subtiele smaak. Met deze Magnum in luxe geschenkkoker geeft u echt iets moois!

  € 38,95
 • Rotari Flavio Prosecco - in luxe geschenkdoos
  Rotari Flavio Prosecco - in luxe geschenkdoos

  Prosecco is een feestelijke wijn om mee te proosten. Deze Prosecco is tevens mooi complex en elegant van smaak, zodat U hem kunt schenken bij hapjes en verschillende gerechten. De mooie geschenkverpakking maakt het geheel af.

  € 24,95
 • Wijn kado 125 Primitivo del Salento 3L - Feudi Salentini - in kist
  Wijn kado 125 Primitivo del Salento 3L - Feudi Salentini - in kist

  Feudi Salentini bewijst met de 125 - serie dat er in Puglia mooie wijnen gemaakt kunnen worden. De 125 Primitivo wordt geleverd in 3 liter formaat in een wijnkist. Alle geschenken worden voorzien van uitgebreide beschrijvingen!

  € 49,95
 • Wijngeschenk 125 Malvasia en Primitivo del Salento - in 2 vaks wijnkist
  Wijngeschenk 125 Malvasia en Primitivo del Salento - in 2 vaks wijnkist

  Wijngeschenk 125 Malvasia en Primitivo del Salento is verpakt in een traditioneel wijnkistje. Bij het geschenk worden de uitgebreide wijnbeschrijvingen gegevens met wijn-spijs tips. Laat hier uw persoonlijke boodschap drukken!

  € 22,95
 • Wijngeschenk Be Happy and Relax- in 2 vaks wijnkist
  Wijngeschenk Be Happy and Relax- in 2 vaks wijnkist

  Wijngeschenk Be Happy And Relax is verpakt in een traditioneel wijnkistje. Bij het geschenk worden de uitgebreide wijnbeschrijvingen gegevens met wijn-spijs tips. Laat hier uw persoonlijke boodschap drukken!

  € 22,50
 • Wijngeschenk Be Happy Cuvée Blanc - in wijnkist
  Wijngeschenk Be Happy Cuvée Blanc - in wijnkist

  Wijngeschenk Be Happy Cuvée Blanc bevat een fles Feel Good Wine in een wijnkistje. Bij het geschenk wordt een uitgebreide beschrijving van de wijn met spijstips gegeven. Voeg hier uw persoonlijke boodschap aan toe!

  € 11,75
 • Wijngeschenk BIO Château L'Ermitage Cuvée Auzan - in 2 vaks wijnkist
  Wijngeschenk BIO Château L'Ermitage Cuvée Auzan - in 2 vaks wijnkist

  Wijngeschenk Château L'Ermitage Cuvée Auzan bevat een fles witte en rode wijn in een wijnkistje. Bij het geschenk worden de uitgebreide wijnbeschrijvingen gegevens met wijn-spijs tips. Laat hier uw persoonlijke boodschap drukken!

  € 18,95
 • Wijngeschenk Calmel & Joseph - in 2 vaks wijnkist
  Wijngeschenk Calmel & Joseph - in 2 vaks wijnkist

  Wijngeschenk Calmel & Joseph uit Frankrijk bevat een fles witte en rode wijn in een wijnkistje. Bij het geschenk worden de uitgebreide wijnbeschrijvingen gegevens met wijn-spijs tips. Laat hier uw persoonlijke boodschap drukken!

  € 22,50
 • Biologisch

  Wijngeschenk Château Lamarsalle - St. Emilion - in wijnkist
  Wijngeschenk Château Lamarsalle - St. Emilion - in wijnkist

  Wijngeschenk Château Lamarsalle bevat een fles overheerlijke Bordeaux in een wijnkistje. Bij het geschenk wordt een uitgebreide beschrijving van de wijn met spijstips gegeven. Voeg hier uw persoonlijke boodschap aan toe!

  € 15,95
 • Wijngeschenk Château Le Grand Verdus - in 2 vaks bedrukte kist
  Wijngeschenk Château Le Grand Verdus - in 2 vaks bedrukte kist

  Een wijnpakket met een mooie en eigentijdse uitstraling met een fles rode en witte Bordeaux. Een ideaal pakket om cadeau te geven. De wijnen kunnen worden ingezet bij een diner bij het voor- en hoofdgerecht.

  € 24,95
 • Wijngeschenk Cuvée Privilége - in 2 vaks bedrukte kist
  Wijngeschenk Cuvée Privilége - in 2 vaks bedrukte kist

  Een wijnpakket in een bedrukte houten geschenkkist met een elegante uitstraling en twee heerlijke flessen wijn. Een fles Sauvignon Blanc en een Merlot. Beide wijnen die men graag zal drinken bij de borrel of een gezellig etentje.

  € 17,95
 • Wijngeschenk Due Uve Bertani - Tricolore
  Wijngeschenk Due Uve Bertani - Tricolore

  Tricolori Due Uve Bertani bevat een fles witte en rode wijn en een rosé in een origineel wijnkistje. Bij het geschenk doen we de uitgebreide wijnbeschrijvingen met wijn-spijs tips met hierop ruimte voor uw persoonlijke tekst.

  € 32,95
Sorteer op
per pagina
© 2013 - 2019 MiVino Wijnen & Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.