Over MiVino

Wijnhandel MiVino is ontstaan vanuit mijn jarenlange passie voor wijnen en die wil ik delen. Ik vind het leuk om betaalbare kwaliteitswijnen te selecteren die bijzonder zijn.

Met MiVino wil ik niet binnen de gebaande paden blijven. Ik zoek juist wijnen van kleinere wijnhuizen of uit wat onbekendere gebieden en landen. Of wijnen waarvan de druif niet uit het oorspronkelijke gebied komt.
Verder heb ik ook een ruime keus aan kwaliteitswijnen uit de bekende wijngebieden.

Waar mogelijk kiezen we voor wijnen die zijn gemaakt met respect voor de natuur. Al dan niet gecertificeerd.

Kom langs

MiVino is op allerlei manier te bezoeken. Via de webwinkel kun je online de bestellingen doen, maar je kunt ook langskomen. Aan de Herenweg 24 in Maarssen hebben we een sfeervolle winkel met groothandel (ook levering aan horeca).

Wijninformatie met wijn-spijs tips

Bij de wijnen beschrijf ik niet alleen de smaak, maar geef ik ook extra informatie over het wijnhuis, het klimaat of het gebied. Bij elke wijn geef ik ook een aantal wijn-spijstips om je op weg te helpen of te inspireren.

Wil je persoonlijk advies bij de gerechten die je hebt uitgekozen? Ik geef je wijn-spijs tips op maat, dus vertel me wat je gaat eten en ik help je met passende wijntips.

Persoonlijke service en advies

Meedenken, adviseren. Dat vind ik leuk om te doen. Je kunt mij altijd inschakelen om de juiste wijn te vinden. Heb je tips nodig voor een relatiegeschenk, een wijncadeau of persoonlijk detail (bijvoorbeeld een eigen etiket), ook dan kan MiVino veel voor je betekenen.

Heb je inspiratie nodig? Bel, mail of app mij!

Gerdine van Loon – van Ieperenburg
Vinoloog & Gastronoom-Sommelier
06 304 965 22
Info@mivino.nl

 

© 2013 - 2024 MiVino - Wijnen & Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.