MiVino organiseert wijnproeverijen op maat.

Vindt u het leuk om een keer een themaproeverij te organiseren met familie, vrienden of collega's? Bij ons kan dat geheel volgens uw wensen. Het aantal wijnen en het thema bepalen we in overleg. 

Bijvoorbeeld: 

De Basis. We starten met hoe wijn te proeven, de verschillende wijnlanden en druivensoorten en hun kenmerken en het maken van wijn. We schenken hierbij karakteristieke wijnen, die goed de verschillen weergeven.

of

Wereldse Wijnen. We maken een reis door verschillende wijnlanden aan de hand van de bekende druivenrassen van het land.

of

Wijn & Spijs. Bij deze proeverij bespreken we de factoren die het succes van een goede wijn-spijs combinatie bepalen. Aan de orde komt o.a. Beoordeling van smaak, Mondbeleving (strak <> filmend), Smaakgehalte, Smaaktype (Fris <> Rijp) en de de Complexiteit.

Uitbreidingen Wijnproeverij Wijn & Spijs

Bij een proeverij staat standaard stokbrood op tafel. Naar wens kunnen er meerdere hapjes worden geserveerd. Dit kunnen in overleg hapjes zijn die aansluiten bij een proeverij Wijn & Spijs. De hapjes worden door een cateraar verzorgd. U ontvangt van ons de offerte van de cateraar.

Wilt u een proeverij organiseren of heb je vragen? Laat het ons weten! We beantwoorden graag uw vragen of maken vrijblijvend een offerte op maat!

 

© 2013 - 2023 MiVino - Wijnen & Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.